Call for Projects Album 2024

Acest mix inedit de texturi și culori se desfășoară în spațiul unui apartament dintr-un complex rezidențial din centrul Bucureștiului cu o suprafață de 52 mp, pe care am decis sa îl amenajez într-un stil contemporan, potrivit pentru o familie tânără.

Contemporary mix of textures and colors

Întreaga amenajare s-a bazat pe cerințele și nevoile beneficiarilor pentru care am creat un design contemporan, în culori neutre, cu accente de culoare, îmbogățind amenajarea și cu suficiente spații de depozitare. Holul, de dimensiuni mici, 1,7 mp, dar cu un dressing luminos datorită oglinzilor introduse, se deschide către living și zona de luat masa. Pentru a nu încărca spațiul, pe peretele opus dressingului am optat pentru un tapet abstract. Livingul cuprinde și zona de luat masa, cu scaune tapițate, într-o nuanță de verde, care reprezintă o pată de culoare binevenită în această încăpere. Mobilierul pentru TV oferă beneficiarilor spații de depozitare închise dar și spații deschise pentru a putea expune decorațiunile și lucrurile ce vor da o notă personală.

Livingul este în culori deschise, neutre, și este completat de bucătăria cu mobilier alb, cu blat și contrablat din HPL în nuanță de gri. Toată suprafața bucătăriei, 5 mp, este ocupată de dulapuri ce încorporează electrocasnicele, astfel încât tot spațiul să devină unitar. Dormitorul este amenajat într-un stil minimalist, cu un pat elegant, tapițat, iar pe peretele din spatele acestuia se află un tapet în nuanțe de gri, cu model abstract care este completat de un riflaj ce crează căldură. Corpurile de iluminat sunt cu accente de auriu, așa cum beneficiarii și-au dorit de la început. Baia urmărește cromatica întregului apartament, fiind în aceleași culori pe care le regăsim și în celelalte încăperi.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Paula Dragne