Call for Projects Album 2024

Acest proiect de amenajare interioară este o celebrare a contopirii dintre viața urbană și liniștea elementelor naturale. Transformă cu succes un spațiu într-un refugiu contemporan în care microcimentul și lemnul coexistă într-o armonie perfectă, creând un mediu atemporal și vizual impresionant care îi îndeamnă pe locuitori să experimenteze cel mai bun din ambele lumi.

În centrul Bucureștiului, printr-un pasaj ascuns de privirile trecătorilor, pășim într-un univers unde estetica urbană se îmbină armonios cu căldura elementelor naturale. Spațiul, caracterizat printr-o atmosferă industrial-chic, îmbrățișează o fuziune armonioasă de texturi de microciment și note bogate de lemn, creând o atmosferă contemporană, dar primitoare. Elementul central al acestui design este utilizarea marcantă a microcimentului în întreg spațiul. Pereții, podelele și chiar unele piese de mobilier selectate se mândresc cu o finisare brută, urbană, emanând o senzație de modernitate. Nuanțele reci și neutre ale microcimentului oferă un fundal perfect pentru celelalte elemente de design, permițându-le să strălucească în propria lor lumină.

Pentru a atenua atmosfera industrială și pentru a adăuga un aer de căldură, lemnul devine un element cheie în design. Accentele de lemn frumos lucrat, precum mobilierul personalizat, adaugă o notă de eleganță naturală. Nuanțele calde și texturile organice ale lemnului creează un contrast plăcut cu betonul industrial rece, rezultând într-un spațiu care se simte atât contemporan, cât și primitor.

Designul spațiului deschis este un principiu cheie, permițând luminii naturale să inunde interiorul și amplificând senzația de spațiu generos. Ferestrele mari și ușile de sticlă conectează interiorul cu lumea exterioară, creând o tranziție lină între mediul urban și interiorul cu atenție amenajat. Incorporarea unei varietăți de materiale naturale, cum ar fi pielea, quartzul și metalul, adaugă adâncime și caracter designului, completând microcimentul și lemnul și contribuind la o experiență tactilă și senzorială deosebită pentru locuitori.

Mobilierul și obiectele de decor, alese cu grijă, reflectă un stil minimalist, dar sofisticat, accentuând linii curate și design funcțional. Plantele de interior, plasate strategic, aduc o notă de natură în interior, contribuind la o atmosferă mai sănătoasă și mai vibrantă.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de EMBO STUDIO – Ema Bogoi