Proiect: Apartament rezidențial 4 camere și 3 băi

Tipologie: Best look

Locație: Basarab, București

Suprafață: 115 mp utili + 9 mp balcon

Durată amenajare: 1 an și 6 luni

Procent de respectare a designului propus: 100%

Cranberry Dust

Proiectul “Cranberry Dust” a fost unul de lungă durată, pentru că proprietarii au contactat echipa MiSo în momentul în care blocul era în construcție, iar în apartamentul lor începeau lucrările de instalații și electrică. Beneficiarii aveau nevoie de asistență pentru a personaliza aceste instalații în funcție de nevoile lor, precum și pentru a alege finisaje și sanitare potrivite din selecția dezvoltatorului.

Lucrările de construcție s-au prelungit foarte mult și așteptarea de a vedea această amenajare dusă la bun sfârșit a fost prelungită.

Echipa de arhitecți MiSo a reușit să transforme holul din această amenajare dintr-o provocare într-un spațiu elegant și luminos. Provocarea a însemnat să mascheze două grinzi, un stâlp, un panou electric și unul de vizitare, să facă mai puțin vizibil traseul țevii de gaz, să obțină spațiu de depozitare generos, o băncuță-pantofar și o oglindă, totul într-un hol lung și îngust. 

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.