Cyber Town Laser tag este un spatiu de agrement indoor, din Timișoara, dedicat copiilor de la 7 ani până la adulții de toate vârstele. Acesta cuprinde o zonă de 97 mp pentru petrecere cu o capacitate de maximum 50 de persoane și o zonă dedicată jocului Laser Tag.

Cyber Town Laser Tag

Proprietarul și-a dorit o extensie a unui spațiu de joacă pe care îl are deja și care este dedicat copiilor de până la 14 ani, o extensie care să cuprindă o categorie de vârstă mai mare, în care să poată fi organizate party-uri și în același timp să se poată juca jocul Laser Tag, un joc dinamic și de echipă.

Pornind de la aceste cerințe am stabilit tematica, aceea a unui oraș Cyber în culori vibrante și cu personaje futuriste și am recompartimentat spațiul în două zone. Zona dedicată jocului Laser tag, o zonă destul de mică pentru acest gen de activitate, este gândită, pentru a face jocul cât mai interactiv, ca un labirint. Cromatica a fost influențată de iluminatul cu lumină black-light – o lumină la care se văd culorile fluorescente și care accentuează atmosfera unui oraș Cyber. Am combinat pereți pictați în culori fluorescente cu print-uri peste care am aplicat aceleași culori.

Am obținut astfel un spațiu captivant, care pe lângă faptul că face jocul interactiv, te invită să-l explorezi, să-i descoperi detaliile și să te lași purtat într-o altă lume. Spațiul dedicat pentru petreceri păstrează aceași temă și cromatică cu accent pe detaliile lucrate atent.

Foto: Elisabeta Sima

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de INHABIT DESIGN