amenajare restaurant

DOT este situat în inima orașului vechi din Cluj Napoca și primul obiectiv a fost acela de a conecta istoria cu prezentul, de a integra un spațiu modern în atmosfera istorică a străzii.

DOT

Amenajare restaurant DOT

Abordarea proiectului a fost subordanată ideii DOTS – connecting people, tastes, ideas. DOT este un spațiu care adună și iși adună oamenii în jurul bunului gust obținut din ingrediente crescute local și promovează onestitatea în servicii. De aici, amenajarea restaurantului prin conturarea spațiului a venit natural și sincer.

Oamenii se adună in jurul mesei, astfel, au rezultat mese lungi și apropiate care să vină în susținerea ideii DOT. Finisajele sunt neutre astfel încât pereții și plafonul rămân dezgoliți, doar curățați și vopsiți în alb, prezente fiind grinzile din lemn și cărămida, elemente care aparțin sistemului structural.

Mobilarea, parte a amenajarii restaurantului, este gândită astfel încât să nu limiteze cunoașterea spațiului în întregime ci să te invite.

Mobilierul este din materiale naturale, brute sau ușor finisate pentru ca experiența celor ce pășesc pragul să fie una senzorială și să activeze cât mai multe simțuri. Mesele și scaunele din lemn cu structură metalică dăinuiesc in jurul barulu din alamă pe care se proiectează lumina caldă adusă în spațiu prin corpurile de iluminat tehnic și ambiental alese cu atenție.

Bucătăria este deschisă către vizitatori printr-un gol care se reflectă pe peretele opus îmbrăcat cu oglindă, în ideea obținerii unui pentru spațiu mai prietenos și apropiat cu degustătorii.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Diez Office