amenajare apartament

Pentru acest apartament, obiectivul a fost să crearea unei ambianțe naturale, generate de linii drepte și clare și suprafețe simple.

​Texturile minimaliste contrastează cu suprafețele mari de lemn de stejar, un element natural cu mult caracter.

Earthly Apartment

Amenajare apartament Earthly

Pentru a armoniza toate funcțiunile necesare unui astfel de open space, am fost necesara intervenirea aspura planului apartamentului. Prin repoziționarea unor pereți de compartimentare, am reușit sa cream un spatiu cu forme clare, bazate pe comunicarea intre spatii si funcționalitate.

Acest aspect al amenajarii apartamentului este reflectat și de piesele de mobilier de accent, care, de fapt, sunt elemente de design cu funcționalitate.

Un dormitor simplu în formă, dar bogat la nivel conceptual.

Întrucât clientul este un practicant al artelor estice și un căutător de mindfulness, am proiectat o mandala imensă ca singurul obiect pur decorativ din acest dormitor matrimonial.

A doua cameră de zi este tratată ca un loc de legătură între cele două dormitoare pentru copii, devenind astfel o zonă de joacă cumună pentru cei doi.

Procedând astfel, am împărțit activitățile pe care un copil le are în mod normal, în două zone distincte: cele mai introspective, cum ar fi odihna și studiul în dormitor, și jocul și experimentul într-o zonă comună, colaborativă.

Camerele lor sunt menite să fie un sanctuar personal. Conceput în jurul intereselor lor, designul dormitorului reflectă individualitatea lor actuală, dar poate fi ușor adaptat în viitor, când și dacă se schimbă.

Amenajare apartament cu un design simplu și curat, care se învârte în jurul formelor și texturilor naturale.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de RITE – Vlad Osiac