Numele acestui proiect spune multe despre el, dar nu chiar totul. A fost un “șantier” de lungă durată, aproape 2 ani, însă a meritat tot efortul și răbdarea noastră. O locuință spectacol ce a rezultat în urma a doi ani de eforturi continue, o colaborare strânsă cu beneficiarii, cu satisfacții pe măsură.

Emerald Elegance

Conceptul a pornit de la culorile preferate ale beneficiarilor – emerald green și turquoise – pe care le putem regăsi în majoritatea încăperilor sub diferite forme, textile, finisaje, piese de mobilier, placări ceramice. Întreaga locuință este un spectacol de contraste, combinații surprinzătoare de materiale, culori, lumini.

Încă de la intrare poți observa că această locuință nu este una banală, ci mai degrabă originală, diferită de ce ai crede că găsești în casa unei familii cu 2 copii. Multe oglinzi, un perete verde, culori calde și riflaje, care te invită într-o atmosferă elegantă și primitoare. Mergând mai departe spre living ți se dezvăluie un spațiu amplu, definit de câteva accente impunătoare – placarea tavanului din dining cu panoul retroiluminat, riflajele ce urcă pe tavan și conturează zona de living, canapeaua într-o nuanță caldă de turquoise și toate echilibrate de peretele TV placat cu ceramica Glam White Nature și de parchetul în nuanța deschisă de stejar.

Bucătăria surprinde și ea prin combinația de texturi și culori în aceeași notă elegantă. Scara este piesa centrală, cu un scenariu de lumină ce o scoate din anonimat. La etaj, camerele copiilor sunt pline de culoare, de la tapetul jucăuș, la draperiile din catifea si corpurile de iluminat din marmură. Dormitorul matrimonial surpinde prin paleta de culori închise, păstrând însă accentele de turquoise și auriu pe care le regăsim și în restul amenajării. Dressingul este un teasing pentru ceea ce urmează – piesa de rezistență de la etaj – baia matrimonială. Toate obiectele sanitare și finisajele alese aici au dus la un rezultat scenografic, un spațiu misterios, de o eleganță aparte.

Foto: Sabin Prodan

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.