Creativitatea echipei de design interior, atenția la detalii și ergonimia spațiului, definesc această amenajare. Întreg proiectul cuprinde noțiuni specifice stilului modern cu ușoare accente eclectice.

Essenziale

Elementele de finisare folosite se caracterizează prin estetică și utilitate.

Pardoseala a beneficiat de o atenție specială, cu ajutorul unui parchet stratificat de calitate superioară, montat în sens oblic de-a lungul încăperilor pentru un plus de rafinament. Livingul, spațiu comun cu diningul, iese din anonimat prin intermediul efectelor și modelelor create din tencuială si vopsele decorative. Cromatica aleasă asociată cu iluminatul ambiental, atrag atenția, pun în valoare detaliile și definesc întreaga încăpere.

Bucătăria, sufletul locuinței și al întregii familii. Insula ia locul clasicei mese și vine cu un plus de utilitate, integrând parte din obiectele electrocasnice. Vedeta insulei este chiuveta cu montaj sub blat. Acest stil de montaj se caracterizează printr-un design minimalist, care totodată asigură un grad ridicat de igienă.

Amenajarea baii a constituit o provocare, pentru a reda o zonă funcțională și atractivă într-un spațiu de dimensiuni reduse.

Camera birou – spațiu ce definește personalitatea posesorului și se caracterizează prin simplitate și eleganță. Designul se bazează pe tonuri închise, în perfectă armonie cu textura naturală a lemnului, iar piesa de șezut înviorează întreg ansamblul cromatic.

Prin acest concept de design interior am reușit să acoperim toate solicitările și necesitățile beneficiarilor, cărora le mulțumim pentru încrederea acordată.

Foto: Delia Petrișor Photography

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Hermina Goia Studio