Call for Projects Album 2024

Pornind de la ideea unui cămin liniștitor, cald, primitor și cu o estetică dăinuitoare, am amenajat această locuință într-un stil minimalist, încorporând multă lumină și integrând mobilier bine gândit și confortabil. Respectând filosofia minimalistă, s-a renunțat la toate elementele neesențiale și ne-am focusat pe cele necesare și funcționale, astfel urmărind ca fiecare zonă să își îndeplinească scopul atribuit.

Eternal Harmony

Deși la prima vedere amenajarea pare una simplă, fiecărui spațiu i s-a acordat multă atenție, timp și gândire. Liniile curate, monocromatica subtil înfrumusețată de accente pale de roz și ordinea lucrurilor evidențiază serenitatea și frumusețea simplității confruntate cu influențele japoneze ,regăsite ingenios în întreaga locuință.

Figura geometrică – cercul, întâlnită în fiecare încăpere, împreună cu luminile artificiale și materialele sofisticate precum velurul sunt menite să suplinească lipsa diversității culorilor și să pună în valoare formele drepte ale mobilierului. Acest apartament este gândit nu doar să valorifice fiecare spațiu și să transmită o stare de bine locuitorilor săi, ci și să îi pună pe aceștia în prim plan în viața de zi cu zi și să evidențieze valorile familiei: simplitate, armonie, lumină, frumusețe și rafinament.

Foto: Atelier Candelis

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Stesa Design Studio