amenajare apartament

Suprafață: 88 mp

An finalizare: 2020

Amplasament: București

Foto: Bogdan Zop

Evadare din cotidian

Amenajare apartament Evadare

Apartamentul “Evadare din Cotidian” se află într-un ansamblu rezidențial nou și are o suprafață de 88 mp.

Pentru amenajarea apartamentului, băile au trebuit renovate complet pentru a obţine un rezultat frumos, care să satisfacă nevoile beneficiarilor și să se potrivească cu restul amenajării. S-a păstrat faianța, care este albă, simplă și reflectă lumina și au fost puse niște plăci ceramice-accent la nivelul pardoselii. Panoul fix de duș este din sticlă și metal, iar accente de negru mai găsim și la oglindă și corpurile de iluminat.

Și în a doua baie, cea din dormitor, a fost schimbată gresia inițială cu niște plăci gri cu alb și s-a pus o plintă nouă. Aici elementul central al proiectului amenajării apartamentului este reprezentat de cada freestanding, locul perfect de relaxare după o zi lungă.

În dormitorul matrimonial s-a mers pe o paletă cromatică simplă și caldă, cu texturi din lemn sau similare lemnului. Patul matrimonial comandat de la Divanissimi este tapițat, pentru că este important ca în zona de noapte să fim înconjurați de texturi catifelate și moi, pentru un somn odihnitor.

Al doilea dormitor a urmărit aceeași linie cromatică plăcută, caldă, un pic visătoare, cu mult alb, draperii din in și accente de albastru la decorațiuni și covor. Masca pentru radiator este realizată la comandă, cu rafturi practice pentru depozitare.

În bucătărie, mobilierul realizat la comandă este tot alb, cu uși frezate din MDF și blat din lemn. Accentele de culoare aici sunt faianța cu nuanțe plăcute de albastru și frigiderul retro, roșu. Zona de luat masa este formată dintr-o băncuță cu spațiu de depozitare și două scaune din sfoară, cu structură metalică, care aduc textură și caracter spațiului.

Există și în living am făcut un perete accent, vizibil încă de la intrare. Radiatorul este acoperit de o mască albă, cu rafturi, care reprezintă backgroundul pentru leagănul împletit. Canapeaua colorată echilibrează vizual spațiul, completat de texturi de lemn, iută și culoarea caldă a draperiilor. Descoperă în continuare rezultatul amenajării apartamentului!

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Andreea Stefan