amenajare apartament

Proiect: Apartament rezidențial 3 camere + 2 băi

Tipologie amenajare: Best look

Locație: Complex Stejeriș Brașov

Suprafață: 85 mp + 7mp terasă

Durată amenajare: 1 an și 8 luni

Procent de respectare a designului propus: 100%

Evergreen Apartment

Amenajare apartament Evergreen

Beneficiarii sunt un tânăr cuplu pasionat de activități outdoor și iubitor de animale, care și-a dorit o amenajare de apartament cu influențe naturale în care să primeze funcționalitatea. Am ținut cont în amenajarea noastră de necesitatea acestora pentru lucrul integral de acasă și crearea unui spațiu ideal pentru cele două pisici.

Interesul pentru natură, lumină și mobilierul cu aspect de lemn natural au conturat o amenajare a apartamentului unde totul este practic, funcțional și la îndemână, astfel încât toți locuitorii apartamentului sunt avantajați.

Amenajarea a fost preluată într-un stadiu incipient, fiind amplasată într-un complex rezidențial, care în luna mai 2020 se afla în constucție. Nu am realizat modificări de compartimentare, dar am ajustat instalațiile și electricele astfel încât să favorizeze și să susțină amenajarea propusă. Beneficiarii și-au dorit să le propunem soluții corespunzătoare pentru stilul lor de viață alături de cele două pisici, în care să domine o atmosferă primitoare și relaxantă, toate aceastea la granița dintre  natură și funcționalitate, bucurându-se din plin de superbul peisaj de care beneficiază apartamentul.

Amenajarea este într-un stil modern echilibrat de accente puternice scandinave, precum utilizarea lemnului de stejar, finisaj care este omniprezent în întreaga locuință.

Întregul concept a pornit de la superba priveliște care ne-a cucerit din prima clipă, precum și de la dorințele și nevoile beneficiarilor, unde pasiunea pentru natură și vegetația abundentă din jurul complexului completează funcționalitatea.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.