Call for Projects Album 2024

Beneficiarii sunt un cuplu tânăr cu 3 copii, la curent cu noutățile în materie de design, finisaje și tehnologie. Conceptul a pornit de la ideea de a obține un efect “Wow”. A fost una din principalele solicitări ale beneficiarilor. Am adus modificări semnificative la instalația electrică pentru a putea integra multitudinea de scafe și benzi led, obținând scenarii de lumină variate. De aici și numele acestui proiect – Fantasy Lights.

Fantasy Lights

Principalele finisaje folosite, care se observă încă de la intrarea în apartament, sunt tapetul și vopseaua decorativă. Am ales nuanțe calde de turquoise, cupru, gri cașmir, cu accente de negru și auriu oferite de corpurile de iluminat, mânerele mobilierului pe comandă și alte mici piese de mobilier și decorațiuni. Am folosit profile decorative pentru pereți, marcând asftel anumite zone, scafe și benzi led, cu care am creat scenariile de lumină ce oferă versatilitate încăperilor.

Intervenția majoră a avut loc în zona de dormitor matrimonial, unde dressingul a fost închis complet cu uși, vopsite în aceeași nuanță ca cea a pereților, au fost construite scafe și introduse benzi led în mobilierul pe comandă. Atmosfera care a rezultat aici este cu adevarat specială.

Foto: Vlad Crețeanu

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de MiSo Architects