amenajare casa

Autori: arh. Răzvan Bârsan , arh. Lorena Gheorghiu-Bârsan

Colaboratori: Ing. Claudiu Cîmpeanu

Imagine: Arh. Anatol Strună

Amplasament: Buftea, România

Suprafața desfasurată: 300 mp

Amenajare casa Flight House

La nivelul interiorului, spațiile au suferit schimbări, astfel încât să corespundă nevoilor unei familii tinere și totodată să exprime stilul industrial și nordic ce a fost folosit in amenajarea casei.

Accesul se face prin volumul mare din parter, ce are funcțiunea bine definită de zona de zi. Vestibulul este separat de bucătarie printr-o serie de elemente metalice verticale, și totodată ghidează spre zona de living. Zona de living a suferit modificări printr-o extindere de circa 20 metri pătrati, puternic vitrată cu tâmplarie de aluminu, ce permite iluminarea naturală și totodată vizibilitate pe toate cele 3 laturi ale terasei.

Etajul este figurat ca o conexiune între cele două corpuri din parter, astfel încât prin ambele se poate accesa zonă de noapte.

Revenind în parter prin volumul mai mic ca dimensiune, ne aflam din nou la nivelul terasei exterioare. Volumul a fost gândit ca un compartiment separat, retras, cu funcțiunea de camera hobby și o baie anexata acesteia.

S-a optat pentru culori neutre, și accente de culoare prin mobilier și obiecte decorative. De asemenea, în completarea stilului s-au realizat piese de mobilier personalizate cu lemn, placaj ceramic și confecții metalice, care să se integreze în concept.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Răzvan Bârsan + Partners