Call for Projects Album 2024

Floating Garden este un proiect rezidențial descris de un design compact și de o paletă restrânsă de materiale și culori, în care elementul definitoriu este grădina suspendată ce guvernează zona de zi. Un proiect surprinzător, ce totodată răspunde cu succes cerințelor de funcționalitate.

Floating Garden

Conceptul proiectului Floating Garden a fost inspirat de dubla înălțime a livingului, dar și de cerințele beneficiarilor, printre care s-au numărat tușele industriale și integrarea plantelor. Pe înălțimea generoasă a spațiului, a fost creată o grădină suspendată, ce servește și ca sursă de lumină pentru zona de zi, care răspunde unei duble funcțiuni: living și birou. Spațiile de depozitare au reprezentat o parte importantă a temei de proiect, așa că obiectivul a fost crearea cât mai multor soluții, păstrând un aspect unitar, simplu și curat.

Un exemplu este zona de acces, unde ușa băii de oaspeți a fost camuflată în cadrul dulapului, sau dormitorul, unde compoziția mobilierului cuprinde spații de depozitare, patul și noptierele. În ceea ce privește paleta de materiale, culori și texturi, aceasta este unitară în întreaga locuință, făcând uz de trei elemente predominante: lemn, gri antracit și metal vopsit negru.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Chiral Interior Design