Proiect de design interior cu o cromatică echilibrată, ce creează un ambient liniștitor și o atmosferă plăcută. Stilul definitoriu al acestei amenajări este modern, cu mobilier minimalist, linii drepte, suprafețe netede și forme geometrice simple.

Livingul, deși este spațiu comun cu holul principal, zonele sunt atent delimitate prin amplasarea șemineului cu aspect deschis. Spațiul de depozitare amplasat sub zona scărilor este mascat print-un decor riflat dispus pe întreaga înălțime a peretelui. Panoul de oglinzi utilizat lărgește vizual spațiul, sporește ideea de profunzime și dublează imaginea mobilierului, creând o simetrie perfectă.

Bucătăria este un echilibru perfect între funcționalitate și estetică. Iluminatul ambiental subliniază subtil texturile finisajelor utilizate. Cele două băi sunt în perfect contrast cromatic și se remarcă individual în cadrul amenajării. Camerele situate la etajul imobilului deservesc ca dormitor matrimonial, dormitor al copilului și spatiu de birou. Fiecare dintre acestea adoptă o cromatică diferită, păstrând totuși nota comună, modernă a amenajării.

Întreg proiectul a luat naștere bazat pe nevoile și preferințele beneficiarilor, iar o comunicare bună ne-a ajutat să îl conturăm în această direcție.

Foto: Delia Petrișor Photography

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Hermina Goia Studio