amenajare apartament

Proiectul a constat în renovarea și amenajarea completă a unui apartament de trei camere într-un bloc vechi din București. Beneficiarii, o doamnă avocat împreună cu fiica sa, și-au dorit o amenajare în stil eclectic, feminin, în care să se regăsească o combinație de mai
multe culori pastelate. De asemenea, și-au dorit să obțină cât mai mult spațiu de depozitare.

Suprafața utilă: 90 mp
An finalizare: 2020
Investiție: aproximativ 40.000 euro
● Renovare completă
Fotografii: Andreea Dobrescu

 

Floral Apartment

Amenajare apartament Floral

Clienta a ales serviciile noastre de design interior și amenajare apartament la cheie pentru a câștiga timp și calitate. Din punct de vedere al amenajării apartamentului, în living am profitat de suprafața generoasă de 35 de metri pătrați și am integrat mai multe funcțiuni: zona de ședere, zona de dining și o depozitare generoasă pe toată lungimea peretelui opus canapelei care înglobează și televizorul. Tapetul cu
motiv floral este principala atracție a acestei încăperi.

Mai departe, în ceea ce privește baia, am schimbat toată gresia, faianța și obiectele sanitare. Am folosit finisaje alternative ceramicii pentru placarea peretelui din spatele căzii, respectiv un tapet cu motiv floral, care a devenit vedeta amenajării din această cameră.

În bucătărie am propus un mobilier din MDF cu usi frezate albe și cu aspect de lemn. Accentul de culoare este dat de sticla lucioasă de pe perete. În continuarea blatului de bucătărie, lângă fereastră, se regăsește și masa de tip bar unde se poate servi micul dejun. Sub bar se află caloriferul pe care l-am mascat cu ajutorul unei plăci perforate care permite trecerea căldurii.

În dormitorul matrimonial, regăsim aceeași paletă cromatică cu albastru și nuanțe pastelate de roz. Aici am integrat o măsuță de machiaj în locul uneia din noptiere. Patul este realizat pe comandă de la Sedio, iar dulapul de haine se află într-o nișă special creată pentru acest tip de depozitare.

În camera fetei regăsim patul cu baldachin realizat pe comandă sub formă de căsuță. Aceeași formă o regăsim și la rafturile de deasupra biroului. Am optat pentru mobilă albă, simplă iar pereții i-am vopsit într-o nuanță de baby blue.

Bugetul proiectului de amenajare interioară și renovare a fost de aproximativ 40.000 euro. Acesta cuprinde: lucrări la partea electrică, schimbarea completă a finisajelor și sanitarelor, costul mobilierului pe comandă, costul mobilei de serie, a corpurilor de iluminat și a decorațiunilor. Lucrările au durat aproximativ 4 luni.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.