Call for Projects Album 2024

Frame Breed Digital Stage reprezintă un platou de filmare unde realitatea se combină cu spațiul virtual în vederea producerii de jocuri video, reclame, animații sau filme.

Frame Breed Digital Stage

Frame Breed Digital Stage reprezintă un platou de filmare unde realitatea se combină cu spațiul virtual în vederea producerii de jocuri video, reclame, animații sau filme. Integrat într-o hală industrială de dimensiuni generoase, spațiul îmbrățișează o tehnologie de ultimă generație, unde fiecare centimetru este gândit pentru a spori creativitatea și eficiența. Layout-ul de tip open space se divide în două zone principale: zona de producție și zona de birouri (post-producție). Adiacent acestora întâlnim un birou mai mic, bucătăria și grupurile sanitare. Din punct de vedere cromatic, predomină nuanțele închise. În afară de pardoseala din microciment gri, toată structura este vopsită în negru.

Cu toate acestea, în mijlocul întunericului, o notă de portocaliu vibrant punctează designul, adăugând o energie dinamică întregului spațiu. Acest pop de culoare regăsit în lumina corpurilor de iluminat și în câteva piese de mobilier servește nu numai ca stimulent vizual, ci și ca un simbol al creativității și entuziasmului în procesul creativ. Detaliile industriale, încorporate cu grijă în design, evocă o senzație brută, autentică. Grinzile expuse, accentele metalice și corpurile pentru iluminat tehnic contribuie la o estetica generală, îmbinând perfect lumile creativității și ale tehnologiei. Rezultatul este un spațiu interior de ultimă generație, care nu numai că îndeplinește cerințele tehnice ale producției video, ci favorizează un mediu de co-working în care inovația înflorește.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de DESIGN MATTERS ARCHITECTS