Call for Projects Album 2024

GACO House este un proiect rezidențial, o casă P+1 ce deservește nevoile unei familii cu doi copii. Interiorul este contemporan, cu influențe glam, ce oferă casei un aspect elegant.

GACO House

Cerința beneficiarilor a fost crearea unui interior cald, în culori deschise, neutre, în care noi am inserat semnătura studioului nostru, zonele inchise și mici inserții de negru, ce impreună au alcătuit o paletă cromatică potrivită unui camin. Bucătăria spațioasă ne-a permis crearea unor zone de depozitare generoase, echipată cu electrocasnice de ultimă generație fiind una dintre încăperile in care beneficiarii își petrec cea mai mare parte a timpului.

Zona de dining se continuă cu zona de living, fiind un open space și astfel am incercat sa legăm cele două încăperi printr-un șemineu electric deschis, cu fețe către ambele zone. Avem inserții de culoare, verde, roz, substraturi de materiale si finisaje. La etaj avem cele trei dormitoare: dormitorul matrimonial ce are propria baie și propriul dressing și cele două dormitoare ale copiilor, care au o baie comună. In timp ce camerele copiilor de bucură de o explozie de culoare, albastru, galbe, verde, dormitorul matrimonial beneficiază de o amenajare neutră, liniștită, cu o zonă de machiaj și o zona de relaxare. Încercăm pe cat posibil, in amenajările noastre să ținem cont de dorințele clienților și totuși să adăugam o semnatură proprie, astfel încat fiecare beneficiar sa aibă un interior unic, creativ si original.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Astiza Design