Gravity este o amenajare în stil clasic modern, cu multe accente elegante, care a pornit de la stilul dorit de beneficiar, acesta acordându-ne încrederea de a gândi totul aşa cum am considerat noi că va funcţiona mai bine din toate punctele de vedere, beneficiind în final de un rezultat care a depăşit aşteptările tuturor.

Gravity Apartment

Locuința destinată unei tinere famili beneficiază de un spațiu amplu, luminos și bine compartimentat, pe două niveluri. Proiectul a fost preluat într-un stadiu inedit: cele două niveluri erau utilizate independent, parterul ca spațiu de birouri nefuncțional în momentul preluării proiectului, iar etajul amenajat recent ca studio, însă într-un stil antitetic față de ceea ce avea să urmeze.

Beneficiarii și-au dorit o locuință elegantă, în acord cu ultimele tendințe în materie de design, dar care să fie, în același timp, bine ancorată în tehnologia modernă și foarte practică. Corpurile de iluminat sub formă de spoturi, linii de lumină, benzi led sau piese decorative, esențiale pentru orice spațiu clasic modern, reprezintă unul dintre laitmotivele acestei amenajări. Totodată, un aspect foarte important care a susținut conturarea acestui spațiu este multitudinea de texturi fine care îmbracă întreaga amenajare în straie de sărbătoare, accesorizate din belșug cu decorațiuni și plante, elemente care conferă vitalitate locuinței.

Foto: Fisheye.ro

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.