amenajare apartament

Acest studio de 25 mp, situat în București, a fost transformat într-un spațiu cu personalitate, mic dar surprinzător de încăpător și elegant, confortabil și plin de energie.

Arhitect: Silvia Di Falco, Laboratorul de Design

PHOTO CREDIT: Silvia Di Falco

MOBILIER LA COMANDĂ, PLACĂRI PEREȚI: Laboratorul de Mobilă

Amenajare apartament Green Sunyside Studio

Acest proiect realizat de arhitecta Silvia Di Falco a constat în renovarea unui studio de 25 de metri pătrați, situat  într-un bloc din Centrul Vechi, București.

Arhitecta ne-a povestit că „provocarea principală a fost aceea de a transforma o cameră îngustă, care beneficia de fereste înalte și însorite, într-un spațiu luminos, încăpător și funcțional. Pentru a-și atinge obiectivul a optat pentru soluții atent gândite de optimizare a spațiului și de valorizare a elementelor de forță.

Ferestrele înalte au reprezentat un atu al studioului: ele au permis crearea unui pat supraînălțat, care a devenit focusul central al reconfigurării acestui studio. Patul reprezintă, totodată, un element de stil puternic datorită scării lui de acces si placărilor elegante din mdf vopsit care îmbracă pereții înconjurători.

În același timp, patul are rolul funcțional de a delimita zona de masă de cea de relaxare, alcătuită din canapea si peretele TV.

Bucătăria și băile au păstrat același spirit de optimizare a spațiului, acordând însă atenția cuvenită comodității și stilului.

Beneficiarul a fost încântat de transformare: studioul a devenit acum un spațiu cu personalitate, mic dar surprinzător de încăpător și elegant, confortabil și plin de energie. Un proiect reușit de amenajare al unui mic apartament!

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Laboratorul de Design – Silvia Di Falco