Propunere de amenajare pentru un apartament din București în suprafață de 56 mp, formată din living cu destinație de zi, dar și zonă de lucru, bucătărie închisă, dormitor și baie, clientul fiind o tânără domnișoară de carieră.

Încă de la primul contact, au fost menționate cu precădere cuvintele: “veselie”, “atmosferă calda” și “depozitare”.

Happy Place

Bucătăria este modernă și practică, iar feminitatea se regăsește încă de la primele accente de roz somon din rama decorativă a mobilierului. Deoarece spațiul este îngust, am optat pentru o masă din sticlă și scaune cu personalitate. Iluminarea este asigurată atât din zona superioară, led deasupra blatului de lucru, cât și deasupra mesei pentru un efect scenografic.

Livingul este unul minimalist, vesel și primitor. Canapeaua este generoasă, cu o textură catifelată în culoarea galben muștar. Am adăugat un alt strat de profunzime, textură și formă prin cele doua măsuțe de cafea. Comoda TV este simplă și lasă privirii să troneze zona de relaxare a canapelei.

Biroul din sticlă securizată este piesa perfectă și translucidă ce se poate încadra cu ușurință în living, fără să încarce cu atmosfera sobră a unui birou clasic. Cerința clientului a fost aceea că în timpul ședințelor de business să se reflecte pe fundal un cadru profesionional, astfel am realizat un sistem de polițe pe mijlocul dulapului principal, loc unde vor fi sprijinite diplome și premiile importante pentru client.

În amenajarea dormitorului s-au folosit nuanțe de arămiu în confortul gri-ului și accente vernil. Depozitarea este asigurată de șifonier și dulapuri suspendate. Tapetul utilizat aduce unitate în compoziție, iar iluminatul este realizat atât de corpul principal, cât și de aplice led  laterale. Dorința clientei a fost aceea de a avea o masă de toaletă clasică cu oglindă circulară, taburetul ales continuând ideea linilor curbe folosite.

Spațiul băii este utilizat la maxim pentru depozitare, astfel mobilierul este unul încăpător. Am adăugat profunzime și textură prin accente de MDF riflat. Forma oglinzii este una jucăușă, aceasta fiind încadrată lateral de un pendul pentru iluminat.

Întregul apartament este orientat către senzații și atmosferă, acolo unde se îmbină cu succes estetică și utilitatea.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de OAZA Concept