Apartamentul este situat în complexul complexul Herăstrău Parkview, un ansamblu rezidențial de standard înalt situat în imediata apropiere a parcului de la care împrumută numele. Interioarele au fost realizate de către Delta Studio urmărind tendințele actuale în design.

Herăstrău Park View 1

Amenajare apartament Herestrău

Apartamentul a fost amenajat pentru a fi închiriat, așadar abordarea stilistică și practică a fost una smart luxury, ce îmbină elemente contemporane cu accente prețioase, precum tușele aurii și texturile catifelate. Stilul abordat in amenajarea apartamentului este unul modern, ce emană intimitate și căldură. Locuința este formată dintr-un living generos cu loc de dining, hol cu dressing, bucătărie, dormitor și o baie. Zona de living beneficiază de o canapea de la brandul Formmat, de dimensiuni mari, în nuanță verde smarald.

Tapetul gri texturat de la Kerama Marazzi personalizează discret zona de living. Dormitorul propune o abordare fresh în tonuri de albastru intens și lemn deschis la culoare. Bucătăria este finisată cu plăci ceramice cu aspect de marmură care conferă eleganță, iar mobilierul contemporan aduce un plus de funcționalitate. Baia surprinde printr-un design industrial, datorită plăcilor ceramice cu aspect de ciment și un look unitar, monocrom.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Simona Bonea