amenajare apartament

Apartamentul este situat în complexul Herăstrău Park View, un ansamblu rezidențial de standard înalt situat în imediata apropiere a parcului de la care împrumută numele. Interioarele au fost realizate de către Delta Studio urmărind tendințele actuale în design.

Herăstrău Park View 2

Amenajare apartament Herastrau

Apartamentul este detinat închirierii, așadar abordarea estetică și practică a amenajarii apartamentului a fost una smart luxury, îmbinând elemente contemporane cu accente prețioase. Locuința este formată dintr-un living generos cu loc de dining, hol cu dressing, bucătărie, dormitor și o baie spațioasă. Livingul beneficiază de o canapea de dimensiuni mari, al cărei material este impermeabil. Tapetul auriu completează cu rafinament ambientul.

Dormitorul propune o abordare fresh și, totodată, distinsă, optându-se pentru combinația cromatică de verde cu auriu, completate de lemnul pardoselii și griul patului. Bucătăria este gândită în tonuri de gri și alb, cromatică ce conturează un stil minimalist. Plăcile ceramice cu aspect de marmură sunt cele care conferă eleganță. Baia surprinde printr-un design industrial, datorită plăcilor ceramice cu aspect de ciment.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Simona Bonea