Call for Projects Album 2024

Acest proiect de design interior și peisagistic redefinește activităţile recreative de la malul mării, oferind o călătorie senzorială care integrează fără efort arhitectura modernă, frumuseţea naturală și numeroasele facilităţi. Este o dovadă a puterii transformative a designului prin încercarea de a oferi o experienţă unică vizitatorului.

Încorporat în peisajul pitoresc al litoralului din Năvodari, acest proiect de design interior și peisagistic îmbină armonios estetica modernă cu frumusețea liniștită a mării. Ansamblul reprezintă o dovadă a conviețuirii armonioase a naturii cu designul contemporan, creând un refugiu de serenitate și sofisticare. Structura metalică a clădirii este ornamentată cu elemente din lemn și de suprafețe vitrate mari pentru a crea un joc de lumini și umbre. Utilizarea acestor materiale nu doar stabilește o identitate vizuală puternică, ci asigură și durabilitate la intemperiile marine.

Odată ce pășești în incinta ansamblului, ești întâmpinat de un peisaj care emană liniște. Iazul înconjurat de vegetație luxuriantă, devine punctul focal al spațiului exterior. Răspândite pe întreaga proprietate sunt mai multe zone de relaxare poziționate strategic pentru a asigura vederea către mare. Integrarea pavajelor fine din marmură adaugă o notă de opulență, în timp ce zonele cu nisip creează o atmosferă similară unei plaje, invitând vizitatorii să se relaxeze și să se conecteze cu natura. Ansamblul beneficiază de asemenea de o piscină poziționată într-o zona înălțată pentru a o separa astfel de celalte funcțiuni. Au fost amenajate, de asemenea, un fast-food și un restaurant ce oferă experiențe culinare diverse satisfăcând gusturile variate ale vizitatorilor. Pentru cei pasionați de modă, un magazin de tip designer pop-up prezintă ultimele tendințe și colecții atent alese, creând o experiență de cumpărături diferită în cadrul unui ambient unic.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Kosmovitsi Design Services