Proiect: Apartament tip duplex cu 5 camere, 3 băi și 2 terase

Tipologie amenajare: RENT ME

Locație: București

Suprafață: 168 mp + terase

Durată amenajare: 3 luni

Procent de respectare a designului propus: 100%

Honey Tobacco

Proprietarii au apelat la noi pentru a le oferi un design deosebit pentru acest duplex cu potențial, în dorința de a-l închiria ulterior. Am preluat apartamentul în stadiul finalizat și curat, cu parchet și pereții vopsiți, băile finisate și echipate, acestea necesitând doar modificări punctuale.

Șantierul a presupus reparația deckului de pe terase, completări de mobilier custom made, placarea pereților de accent la parter, decorațiuni și textile care să ducă întreaga atmosferă într-o zonă elegantă și sobră.

Clienții ne-au oferit libertate maximă în alegerea finisajelor de completare și a pieselor statement de mobilier. Acest lucru este foarte rar întâlnit în meseria noastră și ne-am bucurat enorm, dar am tratat cu foarte mare respect și atenție această decizie a lor. Am pornit de la ideea unui duplex elegant și am pus accentele necesare astfel încât să se simtă acest lucru încă de la intrarea în spațiu.

Întreg parterul acestui duplex este un statement de eleganță și rafinament. Trecerea către nivelul superior se face pe scara interioară placată cu lemn și balustradă din sticlă pe care am ales să o evidențiem cu ajutorul tapetului spectaculos.

Tot acest spațiu interior desfășurat pe două niveluri are deschidere către două terase generoase de 80 mp în total, pe care nu le puteam lăsa nepuse în valoare. Am creat astfel mai multe zone de relaxare cu ajutorul mobilierul – zonă de citit și socializare cu fotolii și canapea, zonă de dining alcătuită din masă cu șase scaune, zonă de baldachin pentru relaxare, iar la etaj zonă de spa cu șezlonguri și zonă de bar cu fotolii tip șezlong și masă de bar cu sistem de răcire. 

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.