Call for Projects Album 2024

Cu o abordare modernă și primitoare, această casă cu parter și etaj reușește să îmbine armonios funcționalitatea spațiilor cu o estetică minimalistă, dar caldă. Designul este caracterizat de utilizarea intensivă a lemnului în forme simple și clare, creând o atmosferă confortabilă și prietenoasă în fiecare colț al casei.

Cu o abordare modernă și primitoare, această casă cu parter și etaj reușește să îmbine armonios funcționalitatea spațiilor cu o estetică minimalistă, dar caldă. Designul este caracterizat de utilizarea intensivă a lemnului în forme simple și clare, creând o atmosferă confortabilă și prietenoasă în fiecare colț al casei. Parterul este dedicat zonelor sociale, avand o bucătărie care se poate deschide spre living și un loc de luat masa sculptural, toate unite printr-o paletă de culori mute și naturale. Suprafețele din lemn, adaugă căldură și conectează interiorul cu elementele naturale. Ferestrele mari permit luminii naturale să pătrundă în mod generos, sporind senzația de spațiu și deschidere.

Arcadele subliniate prin ancadramente negre subțiri sunt elementele distinctive ale trecerilor între spații, adăugând o notă subtilă de eleganță și coeziune la nivel vizual. Aceste detalii aduc un caracter deosebit în zona de living și între spațiile de zi, creând o legătură armonioasă între funcționalitate și estetică. La etaj, două dormitoare spațioase sunt amenajate cu atenție pentru a oferi confort și intimitate. Mobilierul minimalist, cu linii clare și culori neutre, accentuează senzația de spațiu aerisit și contribuie la atmosfera relaxantă a încăperilor. Dressing-ul este proiectat pentru a maximiza eficiența spațiului și pentru a încuraja organizarea.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de RITE – Vlad Osiac