Call for Projects Album 2024

Spatiul rezidential sau birou de agentie imobiliara?…. si una si alta! Inca de la intrarea in spatiul architectural volumetria acestuia iti taie respiratia iar aceasta senzatie este imediat completata de o emotie coplesitoare ce naste din opulenta finisajelor bland exprimate de profunzimea formelor minimaliste. In incercarea de ati reveni la emotii predictibile ale unei amenajari normale, ritmul amenajarii te directioneaza irezistibil catre senzatia suprema, o pictura spirituala impunatoare care parca prinde viata in lumina divina a unui candelabru sublim.

Iconic luxury

Proprietarii acestui spațiu și-au dorit o amenajare modernă, sofisticată cu o cromatică bogată. Culorile extravagante puternice cu nuanțe atipice, totul domolit prin minimalismul formelor de mobilier, astfel, echilibrându-se elementele de forță ce se contopesc într-o amenajare fantastică cu o ambianță puternică îndrăzneață și elegantă. Spațiul a fost gândit pentru a putea fi folosit pentru o agenție imobiliară dar și posibilitatea de a se folosi concomitant ca un spațiu rezidențial. Lounge-ul se împarte în două zone: zona de socializare și masa de întâlnire precedată de o pictură tradițională profundă și spirituală, aceasta rămânând la alegerea clientului. În imediata apropiere, se află bucătăria, open space, amenajată astfel încât să servească ca un bar pentru clienți, dar complet echipată atunci când se dorește folosirea ei. În dreptul geamurilor s-au folosit panouri traforate, lăsând și mai mult senzația de spațiu luxuriant.

Zona scării este placată în totalitate cu finisaje de lemn și oglindă, echilibrând și fuzionând perfect cu finisajele de sticlă și piatră. Totul este evidențiat de lumina ambientală dispusă pe finisajele de lemn. La etaj, avem birourile și zona de relaxare. În zona birouri avem o suprafață vitrată generoasă, astfel încât să ofere clienților ideea de transparență totală a business-ului. Zona de relaxare vine cu o masă de joacă împreună cu culori puternice astfel încât să te rupă de zona cotidiană. O baie adiacentă dispune vine să completeze zona de relaxare cu o saună uscată cu finisaje de lemn natur și piatră.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.