Call for Projects Album 2024

Unitate, armonie și liniște. Întregul proiect este gândit ca un ansamblu armonios care leagă toate spațiile între ele prin volumetrii, texturi, materiale și lumini. Fiecare perspectivă te invită să descoperi și restul spatiului, prin elementul care o pune în valoare, fie el un placaj, textură, sau o linie luminoasă.

Interior MR

Unitate, armonie și liniște. Întregul proiect este gândit ca un ansamblu armonios care leagă toate spațiile între ele prin volumetrii, texturi, materiale și lumini. Fiecare perspectivă te invită să descoperi și restul spațiului, prin elementul care o pune în valoare, fie el un placaj de lemn, fie o textură pe perete, sau o scafă luminoasă. Casa s-a dorit a fi un cămin primitor pentru o familie, care să îmbine confortul contemporan cu feeling-ul de cozyness, și cu elemente spectaculoase. Beneficiarii rezonau cu contrastul între marmura Calacatta și stejarul auriu, și am pornit de la totul de la aceste elemente. Le-am folosit unde am vrut să scoatem ceva în evidență, și am echilibrat întregul spațiu cu alte texturi mai neutre.

Dimensionarea, proporțiile și poziționarea tuturor texturilor și a volumelor propuse a fost dictată de spațiu, din nevoie de a-l face cât mai unitar și mai armonios. Fiind un spațiu generos și deschis, din orice punct se poate percepe o perspectivă destul de largă, în care, chiar dacă propunerea este foarte curată, se citesc suficiente detalii astfel încât să îl facă plăcut. Armonia este dată și prin asocierea de texturi, montate cu un adevărat meșteșug, care scoate în evidență valoarea texturilor unicate, ale furnirului de stejar și ale microcimentului.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de unuplusunu.design