Propunere de amenajare pentru un apartament având suprafață de 66mp, proprietarul fiind un tânăr revenit recent în România cu cerințe elegante și minimaliste.

 

Designul spațiului a pornit de la locul de șezut din living.

Irish Green Vibes

Vedeta amenajării din living este colțarul din stofă vernil, acesta fiind pus în scenă de peretele riflat din spatele acestuia, prevăzut sub scafă și iluminat cu bandă led pe toață suprafața, accentuând ideea de intimitate și căldură.

Comoda TV se continuă cu blatul de lucru ce se conturează că fiind un birou, asociat cu un scaun confortabil din piele. Depozitarea este pe întreaga suprafață a peretelui, reprezentând dressingul principal.

Bucătăria preia din culorile zonei de zi, iar pe unul din pereți este evidențiată o compoziție veselă de postere ilustrate.

În dormitor predomină albastru că nuanță de contrast și culori derivate din gri și bordo. Pendulele așezate în lateralele patului încadrează imaginea de ansamblu, aspectul general fiind unul care îmbie la odihnă și relaxare. Toate corpurile sunt prevăzute cu picioare de susținere înalte sau sunt fixate în perete, aceasta fiind dorința clientului, astfel întregul mobilier a fost adaptat și s-au adus soluții estetice și practice.

Plasarea la etajul nouă conferă avantajul luminii din abundență, ceea ce a permis o cromatică curajoasă și ambițioasă.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de OAZA Concept