amenajare birou

Localizare  –  București, România

Suprafață – 275 mp

Anul finalizării – 2020

Concept –  Crearea unei tematici expresive inspirată din lumea IT și travel

Stilul amenajării – Modern

Materiale folosite – Mochetă personalizată, Mobilier curstom din MDF vopsit și furniruit, tablă perforată, tapet print, decor pereți verzi din mușchi

Gamă cromatică – Culori vii combinate cu tonuri neutre de alb și gri antracit, lemn natur

Amenajare birou IT

Tot mai mulți clienți pe zona de Office caută soluții inovative în amenajarea spațiilor de lucru pentru angajații săi, iar o tematică jucăușă și în același timp să reflecte domeniul de activitate al companiei este tot mai cerut. Așa am ajuns să colaborăm cu o echipă de IT care și-au dorit un mediu de lucru relaxant, confortabil și totodată să fie mult mai friendly.

Birourile sunt distribuite pe 3 nivele (etajul 1, 2 și masnsarda), pe când parterul este dedicat recepției, iar subsolul – zonei entertaiment care cuprinde un spațiu de socializare și jocuri, dar și un loc dedicat celor care vor să se retragă pentru a medita sau a petrece puțin timp în aer liber (în curtea interioară).

Pentru acest proiect de amenajare birou, mobilierul și decorul au fost personalizate și adaptate în funcție de nevoiele clienților, dar și de arhitectura spațiiului. Avantajul acestei colaborări a fost că am avut deschiderea din partea clienților să ne ocupăm de tot ce înseamnă concept, implementare, soluții de automatizare sau iluminat. Până și grafica a fost gândită pentru fiecare perete în parte.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Creativ Interior