Provocarea cea mai mare a fost aceea de a crea, într-un spațiu oarecum izolat vizual față de exterior, suficiente zone și centre de interes pentru a-l menține interesant, fără însă a-l supraîncărca. Am ales culori neutre, derivate din nuanțele texturilor existente în amenajare – lemn, decorativă-textură, beton San Marco Sibiu, căramidă aparentă și fier.

Langosh Sibiu

Proiectarea interiorului unui spațiu poate fi un proces distractiv și creativ. Am folosit iluminatul ca un element de design în stil industrial, am ales lămpi suspendate cu sârmă expusă, lumini perimetrale, atât la reclama luminoasă, cât și la conturul mobilierului, punând în evidență riflajul din lemn, totodată am optat pentru becuri cu filament aparent. Acestea au adăugat un aspect industrial autentic și au creat o atmosfera intimă și plăcută.

Designul modern se bazează pe un spațiu deschis și flexibil care sa permită adaptarea și interacțiunea cu clientul. M-am asigurat că există suficient spațiu pentru circulație, zona de grup sau de relaxare și un flux ușor. Texturile brute în designul spațiului, cum ar fi lemnul neșlefuit, metalul, oglinzile sau cărămida aparentă, au dat adâncime și interes vizual în spațiu.

Foto: Bogdan Păcuraru

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.