Call for Projects Album 2024

Reședința Penthouse din Timișoara impresionează prin cei 130 de metri pătrați de spațiu util. Propunerea de proiect pentru zona de Living + Dining/Bucătărie emană un stil minimalist-contemporan, aducând în prim-plan eleganța și funcționalitatea. În universul designului minimalist, esențialul primează. Interiorul conceput în acest stil se reduce la funcția sa fundamentală, utilizând cu măiestrie materiale limitate, culori neutre și forme simple, evitând cu grijă orice exces de ornamentare pentru a atinge o formă pură de eleganță.

Deși rezultatul final al unui design minimalist poate părea simplu și lipsit de efort, procesul de obținere a acestei simplități puternice este, de fapt, o artă complexă și rafinată. Minimalismul a devenit un concept în vogă în stilul de viață contemporan, oferind promisiunea că ordinea și simplitatea din interiorul casei vor servi ca refugiu în fața unei lumi agitate și copleșitoare. Propunerea de proiect pentru acest Penthouse din Timișoara nu doar integrează principiile minimaliste, ci le sublimează, transformând spațiul într-o oază de eleganță și rafinament, în armonie cu exigențele unui stil de viață modern și sofisticat.

Less is more

Penthouse-ul din Timișoara, cu o suprafață utilă de 130 mp, inspiră o propunere de proiect pentru zona Living + Dining/Bucătărie, adoptând un stil minimalist-contemporan. În lumea designului minimalist, accentul este pus pe esențial. Un astfel de proiect interior se distinge prin reducerea elementelor la funcția lor de bază. Materialele limitate, culorile neutre și formele simple sunt folosite cu discernământ, evitând cu grijă orice exces de ornamentare pentru a obține o formă pură de eleganță. Atingerea unei simplități puternice nu este un proces ușor, deoarece necesită selecție meticuloasă și atenție la detalii.

Minimalismul a devenit un element la modă în stilul de viață contemporan, aducând promisiunea că ordinea și simplitatea din propriul cămin pot servi drept refugiu în fața agitației lumii. În acest context, propunerea pentru Penthouse-ul din Timișoara nu numai că integrează principiile minimalist-contemporane, ci le transcede, transformând spațiul într-un sanctuar de eleganță și funcționalitate. Fiecare detaliu contribuie la crearea unei atmosfere armonioase și rafinate, în concordanță cu exigențele unui stil de viață modern și sofisticat. Este un echilibru subtil între simplitatea aparentă și complexitatea atent gestionată, care definesc cu grație acest proiect propus pentru Penthouse-ul din Timișoara.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.