amenajare apartament

Acest penthouse beneficiază de un nivel cu zona open space: living, dining, bucătărie, grup sanitar, spațiu pentru depozitare și terasă generoasă. Al doilea nivel, dedicat zonei de odihnă și studiu, este compus din două dormitoare, un birou, sală de baie și două terase.

SUPRAFAȚĂ: 135 mp

STIL: modern contemporan

ARHITECT: Monica Mathe – MATHE Design

Amenajare apartament Loft E53

Dorința de a crea un mediu confortabil atât pentru beneficiari cât și pentru invitații acestora a dus la alegerea unor piese de mobilier cu texturi calde, precum canapeaua generoasă din catifea italienească, în nuanță vibrantă turquoise, ce conferă spațiului eleganță, invitând la relaxare și voie bună.

Diversitatea și alternarea texturilor folosite în amenjarea apartamentului, precum tapet Arte cu accente metalice, vopsea decorativă San Marco, placările din oglindă, lemn și duropolimer Orac, alături de profilele metalice și partiția din metal și sticlă contrastează cu parchetul în nuanță natur caldă.

Draperiile aduc de asemenea o notă caldă și elegantă acestui spațiu, materialul folosit fiind catifeaua.

Mobilierul a fost realizat la comandă, fiecare zonă beneficiind de atenție sporită.

Bucătăria este complet utilată, iar pe lângă electrocasnicele de bază beneficiază de frigider încorporat generos și congelator independent, mașină de spălat vase și espressor încorporat.

Cele două dormitoare s-au dorit a fi cât mai asemănătoare, decorate și structurate în același stil, elementul principal fiind patul din catifea, încadrat de tapetul din fibră naturală cu accent metalic și placările din lemn cu riflaj. Holul de la etaj dispune de un generos dressing pe toată lungimea, acesta fiind principalul spațiu pentru depozitarea hainelor.

Biroul dispune de două zone de studiu, totodată putând fi folosit și ca zonă de make-up datorită oglinzii generoase amplasate lângă fereastră unde lumina naturală este amplificată.

Datorită canapelei extensibile prezente în birou, încăperea poate fi transformată în camera de oaspeți la nevoie.

Schema cromatică uniformă folosită pentru amenajarea apartamentului induce echilibrul vizual, iar atunci când se lucrează cu mai multe stiluri, cromatica face o conexiune între diferențe și creează un numitor comun.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de MATHE Design – Monica Mathe