amenajare apartament

Proiect: Apartament rezidențial cu 3 camere + 2 băi

Locație: Eminescu, București

Suprafața: 92 mp + 94 mp terasa

Număr de locuitori: 2 + o șinșila 🙂

Durata amenajării: 11 luni

Loona Suite

Amenajare apartament Loona

Beneficiarii sunt un cuplu modern și interesat de design, fiecare cu pasiuni și hobby-uri unice. Entuziasmul cu care au acceptat conceptul de design ne-a dat un super boost de încredere de la început. Apartamentul a fost preluat în stadiul „finisat”, însă nesatisfăcător, atât vizual cât și calitativ, așa că am avut în față un proces de renovare complet, cu schimbarea finisajelor (parchet, gresie, faianță, pereți) recompartimentare pe alocuri, modificări majore electrice și de instalații.

Apartamentul dispune de asemenea și de o terasă amplă care este dispusă aproape perimetral. Și aceasta a necesitat intervenții majore.

În amenajarea apartamentului, combinând originalitatea, culoarea, inovația și funcționalitatea, proiectul Loona Suite se remarcă de la intrarea în apartament printr-un hol scenografic care stârnește curiozitate, datorită iluminatului prin două profile suspendate cu benzi LED în formă de L. Acestea urmăresc forma holului prin cromatica puternică ce acoperă și tavanul și prin peretele de “galerie” care găzduiește lucrări de artă, postere și orice lucru de interes pentru proprietari.

Întreg ambientul interior este definit de o cromatică curajoasă, care a fost solicitată și asumată de către proprietari și armonizată de către noi. Pentru a tempera culorile de accent, am folosit texturi neutre de gri și grej la textile (draperii, storuri, etc), unele piese de mobilier și câțiva pereți. De asemenea, parchetul stratificat de stejar, care este o textură caldă și nobilă, ajută la contrabalansarea tonurilor reci de verde, mov, albastru etc.

Accentele metalice negre și aurii prezente în toată amenajarea apartamentului intermediază un dialog al contrastelor între finisajele deschise, calde, neutre și cele intense, saturate.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.