Denumire proiect: Lush Ambiance

Denumire studio arhitectură:
Andreea Marcu Interiors

Echipă proiect: Andreea Marcu, Raluca Mihai, Mădălina Preda

Autor fotografii: Vlad Savu

Oraș/Localizare: București, Pipera

Anul finalizării: 2022

Beneficiari: tânără beneficiară

Suprafața utilă: 80 mp

Lush Ambiance

Proiectul a fost abordat în stil clasic contemporan cu tușe glam și a pornit de la început ca o amenajare de la zero. Atenția deosebită se regăsește în tratarea spațiului ca pe un tot unitar compus din mix and match-ul finisajelor prețioase, precum vopseaua decorativă aplicată în două tipuri de efecte – minimal și pietra specata. De asemenea, de menționat sunt ancadramentele în stil neoclasic, mozaicul metalic, placajele XL și clasica marmură de tip calacatta oro, care înnobilează spațiul și creează o notă atemporală.

Contrastul plăcut este generat de folosirea elementelor contemporane, care reușesc să întregească amenajarea, elemente regăsite în designul modern al bucătăriei complete, ce domină întreg open space-ul zonei de zi, precum și în cazul obiectelor sanitare free­standing ale băii.

Din conceptul de design pentru locuința unei tinere fashioniste nu putea lipsi un modul complet calibrat pentru un lifestyle dinamic și sofisticat. Dressingul walk-in estetic și funcțional, cu o insulă centrală destinată accesoriilor și un sistem de reflectoare pe șine rezonează într-un registru personal cu spațiul și îl defiește la nivel de limbaj și aparat.

Întreaga amenajare este completată de piesa centrală a dormitorului reprezentată de peretele integral tapițat cu inserții metalice și oglinzi fazetate, notă caracteristică a amenajărilor complet personalizate și a ultimelor tendințe. În întreaga amenajare predomină notele de ivoar/champagne și turcoaz.

Părerea beneficiarului

„Am avut încredere în sfaturile și propunerile designerului pe care l-am ales după o amănunțită căutare și consider că am făcut cea mai bună alegere. Vom colabora și pe viitor, cu siguranță, pentru că a reușit să introducă cerințele mele sub cea mai bună formă în cadrul proiectului.”

Sfatul arhitectului/designerului

De fiecare dată hibele apartamentelor beneficiarilor devin pentru noi punctele centrale de plecare ale amenajării și putem spune că reușim de fiecare dată să surprindem cu proiecte ce se ridică la, și chiar peste, așteptările inițiale.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Guava Interior Design