amenajare apartament

Acest apartament de două camere este situat în București, într-un ansamblu rezidențial de lux din zona de nord a capitalei și are o suprafață de 60 mp.

Stilul modern cu influențe clasice într-o notă masculină se conturează prin detaliile de metal negru și piatră masivă de marmură, paleta de culori reci folosită pentru decorarea pereților având accente de gri metallic, obținut din vopsea decorativă San Marco.

Amenajare apartament Luxuria 9

Echilibrul eleganței este oferit de materialele catifelate și nuanțele de albastru imperial folosite în amenajarea apartamentului, sunt un accent bine evidențiat de paleta neutră și unitară folosită în întreaga amenajare. Textura caldă a parchetului și mobilierul din lemn clasic dar mereu la modă reprezintă un adevărat liant în întregul acestei amenajări. Tabloul de deasupra canapelei cât și cel din zona mesei de dining aduc accente clare în atmosfera specială a încăperii.

Patul generos în culoare puternică reprezintă piesa de impact a dormitorului, decorul unitar din vopsea decorativă în tonuri de gri și lemn de esență caldă generând ambientul perfect pentru a pune în evidență culoarea patului de un albastru intens. Accentele de culoare au fost alese pentru a energiza și dinamiza încăperea, iar obiectele de decor cu rol estetic dar și funcțional completează discret tabloul acestei amenajări.

Bucătăria complet utilată și mobilată, cu o compartimentare simplă și eficientă, vine într-un aer ușor industrial, finisajele alese fiind betonul și lemnul, alături de metalul negru și blatul din piatră.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de MATHE Design – Monica Mathe