amenajare casa

Localizare: Arad
Suprafata utila: 130 mp
Anul finalizarii: 2020
Beneficiari: Familie cu doi copii
Stilul amenajarii: Neoclasic-contemporan
Concept: des.Sita Raluca
Foto: Siladi Gabriel
Buget : 45000 euro

Marblelous Project

Amenajare casa Mablelous

Designul interior de amenajare al casei sugerează un stil neoclasic, dar are influențe contemporane prin decorația redusă și micile accente de culoare care animează spațiile. Profilele au fost alese cât să dea contur pereților, dar nu să încarce vizual. Cromatica este foarte luminoasă, nuanțe pastelate și tonuri de alb-gri au fost echilibrat alese pentru a nu face contraste foarte mari.

Designul de amenajare casa a inclus definirea instalațiilor electrice, sanitare și termice pentru a beneficia intr-un mod cât mai eficient de spațiu. Pentru a răspunde necesităților proprietarilor, mobilierul a fost realizat la comandă, parțial din PAL și mare parte din el MDF vopsit cu accesorii metalice ca mânere. Ca și finisaje decorative s-au utilizat diferite modele de tapet, pentru a da un fundal vizual paturilor din fiecare încăpere.

Casa a avut un proces mai lung de implementare pentru că investițiile s-au făcut treptat, tocmai pentru a nu scădea de la calitate și design. A fost necesar să gândim spațiul cât mai util, proprietarii punând accent pe necesitatea spațiilor de depozitare.

Casa a avut un proces mai lung de implementare deoarece investițiile s-au făcut treptat, tocmai pentru a nu face rabat la calitate și design. S-a dorit un spațiu cât mai util, proprietarii punând accent pe necesitatea spațiilor de depozitare.

Profilele au fost alese cât să dea contur pereților, dar nu să încarce vizual. Cromatica este foarte luminoasă, nuanțe pastelate și tonuri de alb-gri au fost echilibrat alese pentru a nu face contraste foarte mari.

Designul de amenajare al casei a inclus definirea instalațiilor electrice, sanitare și termice pentru a beneficia într-un mod cât mai eficient de spațiu. Pentru a răspunde necesităților proprietarilor, mobilierul a fost realizat la comandă, parțial din PAL și mare parte din el MDF vopsit cu accesorii metalice ca mânere. Ca și finisaje decorative s-au utilizat diferite modele de tapet, pentru a da un fundal vizual paturilor din fiecare încăpere.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de SIT’N’DESIGN – Sita Raluca