Amenajarea unui apartament de 3 camere croită după nevoile beneficiarilor de a avea spații de depozitare suficiente, de a crea un flux de circulație potrivit unei familii de 4 membri cât și oaza de relaxare necesară deconectării.

MarshmallowVibe

Apartamentul a fost decopertat integral și s-a refăcut atât partea de finisaje cât și cea de instalații. Au fost mutate și adăugate noi prize, întrerupătoare, surse de lumină, astfel încât să satisfacă noile cerințe ale beneficiarilor și să dispunem la final de un spațiu funcțional, ergonomic și confortabil. Singurul element de finisaj care a fost păstrat și recondiționat este parchetul din lemn masiv. Am urmărit să avem o continuitate pe zona de open space și am completat pardoseala din zona bucătăriei tot cu un parchet din lemn masiv dispus însă după un model diferit pentru a marca schimbarea funcțiunii.

Amenajarea urmăreste în primul rând eficientizarea spațiilor de depozitare și a fluxului de circulație, dar și crearea unei atmosfere relaxante. Pentru acest lucru am mizat pe nuanțe pastelate de roz și albastru ca și dominanță, bejuri, mobilierul alb cu nuanț îndulcite de lemn. Accentele sunt prezente în forme subtile, precum corpurile de iluminat, tapetul și draperiile.

Foto: Dan Călin

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Alina Draghici