Un tânăr burlac, care lucrează în IT, călătorește des și apreciază vinurile bune, și-a dorit ca noul său apartament cu patru camere să fie modern și elegant, cu finisaje deosebite și o atmosferă cu tentă masculină.

Proiect: Apartament rezidențial cu 4 camere

Tipologie: Best look

Locație: Băneasa, București

Suprafață: 80 mp + 3 terase exterioare 20 mp

Durată amenajare: 8 luni

Procent de respectare a designului propus: 100%

Masculine Vibes

Amenajare apartament Masculine Vibes

Apartamentul a fost preluat în stadiu finalizat şi curat, cu parchet şi pereţii vopsiţi alb, băile erau finisate şi echipate, acestea au necesitat doar modificări punctuale din partea echipei de arhitecte. Compartimentarea nu a fost modificată în niciun fel, partea de şantier a presupus doar completări la instalaţia electrică, nuanţarea şi vopsirea pereţilor de accent.

Amenajarea apartamentului este într-un stil modern, cu o combinaţie reuşită de elemente elegante (texturi fine de catifea)  şi industriale (structuri metalice, vopsea beton aparent).

Cea mai mare provocare a proiectului a constat în mobilarea holului de acces, un spaţiu mic şi îngust care la prima vedere părea că nu va putea cuprinde prea multe spaţii de depozitare. Din punct de vedere tehnic, placările de tavane au fost un adevărat test, fiind greu de montat în contextul carcasei de rigips, astfel încât să fie fix pe dimensiune, dar să aibă și o garanție de rezistență în timp.

Cel mai reprezentative finisaje utilizate în acest proiect de amenajare a apartamentului sunt PAL-urile, lemnul şi betonul, frumos asortate cu MDF-ul vopsit mat şi structuri metalice, vopsite în nuanţele pereţilor cu vopsea lavabilă gri închis, pentru a diminua impactul vizual al grinzilor existente.

Efectul industrial a fost creat cu ajutorul vopselei decorative de tip beton, iar în zona de contrablat s-a optat pentru acoperirea sticlei printate cu vopsea ultra-rezistentă.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.