Call for Projects Album 2024

Acest proiect dezvăluie o abordare atemporală în designul interior, unde fiecare element este o reflectare a rafinamentului și funcționalității. Ne aflăm în prezența unei simfonii de texturi și materiale, unde lemnul cald și marmura reflectorizantă joacă roluri principale în această orchestră a spațiului.

MEDICAL CERMED

Acest proiect dezvăluie un spațiu deschis, unde lemnul cald și marmura lucioasă se îmbină armonios, luminat de razele soarelui ce reflectă pe pardoseala lustruită. Este un dialog vizual între materiale naturale și fabricate, creând un ambient confortabil și sofisticat. Dressingul cu oglindiri multiple amplifică spațiul, iluminatul strategic subliniind liniile curate și designul rafinat. Aici, detaliile elegante sunt în centrul atenției, fiecare componentă accentuând estetica îngrijită.

Peretele accent, unde lumina artificială scoate în relief textura bogată a lemnului, contrastând cu metalele discrete. Această interacțiune de texturi și lumină oferă o senzație tactilă care invită la explorare și apreciere. Sistemul de rafturi minimalist, unde simplitatea designului este îmbrăcată în căldura lemnului, creând un echilibru între frumusețe și utilitate. Aceste scene sunt mai mult decât simple spații; sunt o demonstrație a unui design interior care îmbină estetica cu pragmatismul, creând locuri care rezistă testului timpului. Fiecare detaliu este gândit pentru a servi atât nevoile estetice cât și pe cele practice ale utilizatorilor, rezultând într-un mediu în care forma întâlnește funcțiunea în cea mai pură formă.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de STUDIO QUARY