Call for Projects Album 2024

Pentru un cuplu proaspăt ieșit la pensie și care își dorea o amenajare modernă și practică în același timp, am propus o amenajare în stil modern cu un touch minimalist în living. Elementele moderne și culorile predominant neutre, creează o atmosferă luminoasă în apartamentul de 60mp, iar liniile clare și drepte sunt atent puse în valoare pentru a crea un design coerent și aerisit.

Cu finisajele (uși, parchet, gresie și faianță) deja asigurate de dezvoltator, am transformat acest apartament din Urban Residence Brașov într-un spațiu modern, pregătit pentru o nouă etapă din viața clienților noștri. Am ținut cont de cerința clienților, aceea de a avea confort și o atmosferă prietenoasă pentru întâlnirile cu prietenii sau momentele relaxante în familie. Astfel, am ales elemente și culori predominant neutre, care creează o atmosferă luminoasă în apartamentul de 60mp.

Liniile clare și drepte sunt atent puse în valoare pentru a crea un design coerent și aerisit. Ca și accente de culoare, am optat pentru albastru și galben. Mobilierul la comandă este mereu o alegere potrivită pentru a personaliza un spațiu. O bibliotecă spațioasă ce ocupă tot peretele, o comodă în culori similare bibliotecii și un birou cu un design simplu și curat, asigură continuitatea designului minimalist.

Pentru dormitor, am păstrat același stil, mizând de data aceasta pe texturi și forme care să inspire la relaxare și odihnă. Galben, verde și gri sunt culorile care se regăsesc și aici, sub forme variate. În bucătărie, textura lemnului este pusă în valoare de peretele într-o nuanță delicată de verde mentă. Blatul mesei de tip beton adaugă o doză de modernitate, conferind întregului spațiu un aspect contemporan.

Foto: Lupan Răzvan

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Fusion Design