Localizare  –  Complex Sea View Luxury Residence, Mamaia-Nord

Suprafață –  42 mp + 14 mp terasa

Anul finalizării – 2021

Concept – Apartament de vacanță în culori marine

Stilul amenajării – Modern elegant cu detalii glam

Materiale folosite – profile decorative,  lavabilă, fototapet, metal auriu, MDF vopsit, mozaic, plăci ceramice imitație marmură și terrazzo

Gama cromatică – accente albastre și turquise pe fundal neutru de bej și alb

Poze: Alexandru Prodan

Navodari

Acest proiect are destinația unui apartament de vacanță, amplasat în Complexul Sea View Luxury Residence din Mamaia-Nord. Deși are o suprafață de doar 42 mp în interior, arhitectii au încercat să integrăm toate funcțiunile pentru a face acest spațiu nu doar estetic, dar și foarte practic. Marea provocare a fost să integreze holul de intrare, bucătăria, zona de luat masa, sugrageria, toate acestea într-o singură încăpere, și totodată să exiră spațiu pentru cei care se vor caza aici, în acest sens s-au creat depozitări peste tot unde a permis spațiul.

Ca și stil s-a mers pe unul modern, cu detalii glam și pe o gamă cromatică marină, cu mult albastru, turquise, alb și mai multe tonuri de bej și completate cu accente metalice de auriu (în zona de zi și noapte) și negru (în baie).

Deși bugetul a fost destul de limitat, clienții nu au făcut rabat la calitate: tot ce înseamnă finisaje, sanitare, baterii, electrocasnicele au fost achiziționate de la branduri de renume, iar mobila, aproape toată a fost realizată la comandă, pentru a eficientiza spațiul.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Creativ Interior