Acest proiect a pornit ca un desen pe o coală albă. Proprietarii, un cuplu tânăr pasionat de artă și design, ne-au oferit libertatea de a face orice modificări acolo unde am simțit nevoia, deși spațiul era deja finisat la alb. Astfel, elementul-cheie de la care a început conceptul nostru a fost scara, punctul central al casei.

Nightfall Apartment

Cei 130 mp ai duplexului includ spații esențiale de locuit, nimic în plus, nimic în minus pentru acest cuplu tânăr.

Un parter cu living generos, dining și bucătărie deschisă, complet utilată pentru a satisface pasiunea pentru gătit dusă la nivel de artă a proprietarei. Scara ce domină întreg spațiul ne conduce la etaj, unde avem spațiile de lucru si dormit: biroul si dressingul într-o parte a culoarului deschis peste parter și dormitorul matrimonial cu baie în cealaltă extremă. Acesta din urmă s-a dorit a fi ca o cameră de hotel, cu o priveliște impresionantă asupra orașului datorită ferestrelor generoase, dar și cu o atmosferă caldă și confortabilă oferită de mocheta pufoasă, perdelele și draperiile din materiale fine și tonurile de culori pământii.

Am reușit să îi surprindem pe beneficiari cu propunerea noastră cromatică și estetică. Griul antracit și negrul, ce acoperă mare parte din pereți, uși și mobilierul pe comandă oferă o notă de mister și sobrietate acestui spațiu de locuit. Scara spectaculoasă devine centrul de atracție al casei, tabloul custom made de dimensiuni impresionante din dining, luminile scenografice în frunte cu suspensia Flos amplifică înălțimea generoasă a parterului, iar peretele tranformat în vitraj din dormitorul matrimonial conferă eleganță și un plus de modernism. Toate acestea, puse la final în evidență de accesoriile și decorațiunile deosebite, au conturat această locuință și au dus la un rezultat extraordinar.

Foto: Sabin Prodan

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.