amenajare apartament

Call for Projects Album 2024

Apartamentul de 67 mp, destinat unui cuplu tânăr, a fost amenajat începând de la zero, cu ajustări ale instalației sanitare și electrice și realizând în același timp mici recompartimentări.

Northern Green Apartment

Amenajare apartament Northen Green

Compartimentarea apartamentului este compactă și organizată, delimitând bine funcționalitatea fiecărei încăperi. Beneficiarii și-au dorit o amenajare de apartament modernă, cu un vibe relaxat și tineresc, astfel încât fiecare spațiu a fost optimizat pentru a obține, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, un spațiu unitar și armonios.

Tonurile calde și pastelate, alături de materialele naturale, redau o atmosferă plăcută din punct de vedere vizual. În anumite puncte cheie, cum este zona bucătăriei, am adăugat un punct de focus prin fototapetul ales, care este discret redat prin riflajul ce delimitează cele două zone, cu ajutorul căruia s-a renunțat parțial la partiția dintre hol și bucătărie.

Un alt punct cheie în amenajare este utilizarea iluminatului pentru a crea efecte specifice și a accentua anumite zone, lucru ce a transformat spațiul într-unul personalizat, care reflectă stilul proprietarilor. Mobilierul pentru întreaga amenajare a fost realizat la comandă.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Andreea Cernia