Call for Projects Album 2024

Acest proiect a constat în mai multe provocări la care am răspuns în timpul locat și cu bugetul stabilit de la început. Ce îl diferențiază față de altele este că amenajarea s-a făcut de la distanță, clienții locuind în altă țară. Încrederea și comunicarea constantă a făcut ca acest proces să fie cursiv și să aibă rezultatul dorit.

Nude Feeling

Apartamentul se află în zona Pipera, într-un ansamblu rezidențial construit în urmă cu aproape 20 de ani și care se bucură de liniște, natură și o comunitate închegată în decursul acestui timp. Amenajarea spațiului a avut că scop în primul rând redimensionarea și modificarea unor funcțiuni ale încăperilor pentru a se adresa lifestyle-ului noilor beneficiari și bineînțeles crearea unui ambient plăcut și reprezentativ pentru aceștia.

Dormitorul matrimonial a devenit mai mare prin demolarea peretelui comun cu dressingul foarte îngust, care în prezent s-a transformat într-o piesă de mobilier generoasă. Încăperea mai spațioasă și cu baie proprie devenind birou/cameră de oaspeți și cameră de joacă a pisicii pentru care am și customizat piese de mobilier pentru a-i acomoda spiritul jucăuș. Și baia de serviciu de la intrarea în apartament a suferit o modificare. La momentul amenajării, aceasta avea lângă ea o camară cu acces din bucătărie, până când am decis să le unim și să le transformam în spălătorie și spațiu de depozitare.

Ca feeling și atmosferă, beneficiarul își dorea să se simtă că într-un cocon: liniștit, călduros, blând și departe de agitația orașului. Pe lângă aceasta, s-a dorit că nuanțele de bej să domine, motiv pentru care am ales să aducem puțin contrast cu elementele negre și piesa de rezistență și aportul de culoare – canapeaua albastră care „tronează” în mijlocul livingului generos.

Foto: Dan Calin

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Kuib Design