Denumire proiect: Nuova Plate

Denumire studio arhitectură:
Creativ Interior

Echipă proiect: arh. int. Octav Roman, Chairry

Autor fotografii: Mihai Giorgiadi

Oraș/Localizare: București, Park Lake Mall

Anul finalizării: 2022

Beneficiari: Nuova Plate

Suprafața utilă: 170 mp

Nuova Plate

Proiectul a constat într-o amenajare de la zero, spațiul aflându-se într-un centru comercial. Locația avantajoasă, cu vad și vizibilitate bună, dar și terasa generoasă cu vedere către parc au constituit de la bun început puncte forte. În urma discuțiilor cu beneficiarul am înțeles că acesta își dorește o imagine modernă de restaurant cu influențe fusion, design colorat și atractiv pentru mall.

În spațiul vechi aveam câteva elemente care au rămas pe poziție, astfel panourile riflate suspendate de pe tavan și finisajul pardoselii au reprezentat un strat de bază peste care am reușit să creionăm idei pliate pe noul design desenat de noi. Am propus un concept viu, vibrant, cu un impact vizual puternic. Am integrat piese de graphic design creat special pentru această locație și piese de mobilier unice pentru a da o notă de originalitate și un aer deosebit spațiului. Forma dreptunghiulară și compartimentarea simplă au presupus păstrarea unei structuri standard cu partea din față dedicată sălii de clienți, în timp ce partea din spate integrează bucătăria și aparatul de depozitare.

Stilul de amenajare interioară este modern, cu influențe industriale și prezintă o cromatică cu jocuri de culori îndrăznețe, înglobând nuanțe de galben ocru, turcoaz și mov. Mobilierul tapițat cu materiale pretabile HoReCa, barul proiectat pe comandă și restul elementelor custom completează imaginea generală. Provocarea acestui proiect a fost să creăm o identitate care să fie marcantă în mall, care să te atragă vizual și un spațiu cu o schemă funcțională, în care comunicarea între bucătărie și sala de clienți să fie cât mai facilă.

Sfatul arhitectului/designerului

Dorința noastră ca studio de design interior a fost să avem libertate de design, prin crearea unei imagini unice, cât mai personalizate. Interiorul în culori vibrante, tapetul print custom, care decorează pereții, tapițeriile alese în ton cu identitatea vizuală, fac din Nuova Plate o locație specială, cu un design interior remarcabil.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Creativ Interior