Call for Projects Album 2024

Această locuință a fost readusă la viață prin oferirea unui design modern, care îmbina armonios liniile curbe și unghiurile drepte pe care le dictează arhitectura spațiului, cu tendințele și stilul care îi reprezintă cel mai bine pe beficiari.

Our Hues

Tonurile de gri cald îmbinate cu texturile naturale ale lemnului, determină designul care valorifică cel mai mult acest spațiu. Am valorificat înăltimea livingului prin amplasarea unui candelabru lung, fiind elementul central. Canapeaua curbată, covorul și masa rotunde, amplasate concentric fata de candelabru, accentuează dinamica peretelui vitrat, curbat, al clădirii. Tonurile de gri și textura lemnului sunt îmbinate în acest spațiu cu ajutorul pardoselii existente din gresie cu aspect de granit bej. Dormitorul de la parter a devenit o cameră multifuncțională. Am înlocuit patul cu o canapea extensibilă cu confort sporit care poate fi utilizată ocazional, astfel putând oferi și loc pentru un birou home office, dar și mai multă depozitare. Pentru a îmbina cele două culori preferate ale copiilor, dar având posibilitatea să păstrăm paturile ajustabile, le-am vopsit pe acestea manual, cu vopsea emailată pentru mobilier.

Atmosfera de poveste este creată cu ajutorul temei baloanelor, care se poate regăsi atât în grafica tapetului, cât și pe plafon datorită corpurilor de iluminat. Dormitorul matrimonial este oaza de liniște și intimate a locuintei. Pereții placati ajuta atât la estomparea luminii naturale, cât și la o fonoizolație mai bună pentru aceasta încăpere. Patul a fost reutilizat, acesta fiind retapițat si adaptândui-se o tablie capitonată supraînălțată. Grupurile sanitare sunt realizate în asortament, tema comuna a acestora fiind lavoarele personalizate realizate din corian, pendulul auriu de la oglinzi, și peretele de accent cu aspect de lemn care denotă și elementul de legatură cu restul locuinței. Am avut grijă să introducem cât mai mult texturile naturale, pentru a aduce un plus de caldură unui spațiu în care predominau gresia si pereții albi seci. Accentele de auriu aduc un plus de eleganță acestui proiect realizat în stil minimalist modern.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.