amenajare penthouse

Suprafata utila:  71mp utili + o terasa de 15mp

Compartimentare: Penthouse nou. In cadrul ansamblului rezidential ARED in mun.Arad, jud.Arad

Client: Proprietar, pentru a se muta in acest apartament.

Buget: 60.000euro

Penthouse M.C Arad

Amenajare penthouse M.C

Dorinta clientului a fost de a obtine un apartament atat practic cat si foarte estetic, spre stilul luxury modern masculin. Dorinta a fost de a avea o amenajare de penthouse cu un contrast puternic intre antracit si negru. Pentru asta, arhitectii au delimitat pardoseala cu o lumina led, care marcheaza zonele de circulatie, alternand intre texturile din lemn si texturile antracit – pe pardoseala o gresie aspect ardezie si pe perete o tencuiala decorativa.

Pozitionarea televizorului a fost provocarea principala intrucat beneficiarul a dorit sa vada de pe canapea atat afara cat si la televizor in acelasi timp. Astfel, s-a realizat un perete suspendat din tavan, sustinut de catre scara metalica. Sub acest perete avem un semineu cu bioetanol care ofera un efect foarte modern. Piesa metalica de sub casa scarii a fost realizata la comanda pentru a ingloba vegetatie artificiala + semineul cu bioetanol.

Bucataria este practica, insula avand multe roluri – de a deservi ca spatiu de lucru, ca loc de luat masa si este totodata ca un sprijin vizual pentru canapea.

Dormitorul matrimonial este foarte practic, avand luminator in tavan cu rulou electric si deschidere/inchidere electrica. S-a dorit o legatura vizuala cu spatiul openspace, astfel s-a renuntat la un perete si a fost inlocuit cu sticla. Draperia electrica reda intimitate dormitorului.

Spatiul secundar de la etaj are rol de spatiu de relaxare, vizionare TV, inainte de somn. Beneficiarul nu a dorit un dormitor cu TV insa a dorit un televizor mare pentru vizionare filme impreuna cu partenera, iar in living-room nu a fost posibila montarea unui televizor foarte mare.

Materialele folosite in amenajarea penthouse-ului sunt de foarte buna calitate, mobilierul este in intregime realizat la comanda din PAL, MDF si insertii metalice ascunse cu rolul de intaritura.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de ATMSF Design – Arh. Bej Bogdan