Call for Projects Album 2024

Fiecare aspect din designul acestui apartament este atent conceput pentru a oferi o experiență de locuire extraordinară. Se remarcă atât prin atenția la detalii milimetrice, cât și prin combinația elegantă și luxoasă de materiale și piese de mobilier.

Penthouse WIN Herastrau

Câteva aspecte cheie ale amenajării:

  • Parchetul stratificat din stejar, montat în maniera chevron, adaugă un element de înaltă eleganță și căldură amenajării de interior, accentuând totodată și caracterul durabil al acestuia.
  • Plăcile ceramice de mari dimensiuni de la furnizori renumiți, precum Tempini sau Porcelanosa, conferă un aer mult mai spațios și modern și sunt foarte ușor de întreținut.
  • Finisajele unitare, cum ar fi bateriile de bronz, mânerele ușilor, profilele ceramice și accesoriile de baie, ne duc cu gândul la un apus fabulos, continuu, clasic și sofisticat.
  • Întregul mobilier este realizat la comandă, pe conceptul și schițele de execuție realizate de echipa noastră. Paturile, boiseriile tapitate, placările cu elemente riflate și oglinda, dressingurile integrate între pereți, sunt personalizate pentru a se potrivi perfect nevoilor clienților, spațiului și stilului ales.
  • Draperiile electrice aduc confort și eleganță, permițând un control ușor al luminii și intimității în încăpere.
  • Iluminatul arhitectural este esențial pentru punerea în valoare a detaliilor de design și a spațiului în sine, oferind o atmosferă plăcută.

Aceste elemente combină aspectul sofisticat și modern cu elemente clasice și de lux, creând o amenajare impresionantă pentru un penthouse în complexul Win Herastrau.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de AUTOGRAF DESIGN STUDIO