amrnajare apartamenr

Anul de execuției : 2019
Timp de proiectare și implementare: 3 luni
Suprafața amenajată: 70 mp

Amenajare apartament Pipera

Datele amenajării apartmanetului: Spațiul este un apartament aparținând unui complex nou din zona de nord a Bucureștiului, respectiv Pipera.

În această situație, proiectul electric general fusese deja realizat  de către   dezvoltator. S-a apelat însă și la o suplimentare a acestui plan în concordanță cu proiectul propus.

Băile fuseseră deasemnea amenajate de către  dezvoltator. Intervenția de concept a fost aplicată pe proiectul de mobilier. Întreg mobilierul a fost realizat pe comandă, respectând conceptul de la care s-a plecat: o suprafață ce trebuie să acopere necesitățile funcționale ale unui cuplu tânăr ce urma să închirieze acel spațiu. Geometria este astfel simplă, la fel ca și cromatica. S-a urmărit funcționalul și ergonomia spațiului.

Provocarea proiectului de amenajare apartament: zona de living și bucătăria lipsită de lumină naturală, a fost provocarea acestui apartament ce urma să fie amenajat. Ca urmare, iluminatul artificial a trebuit să substituie lipsa luminii naturale directe.

S-a apelat așadar la iluminatul cu benzi led pe toată această suprafață, atât pentru a sublinia geometria, cât și a ține seama de funcționalitate: lumină generală uniformă și una punctată pe zonele de interes.

Stilul: destinat unor persoane tinere și dinamice, stilul trebuia sa fie unul universal, contemporan, care să acopere aceste necesități.

Contactează
autorul proiectului!

Scrie-ne un mesaj, iar noi te vom pune în legătură cu autorul proiectului.

Alte proiecte semnate de Rampa Studio – Alina Anton